Повернення Донбасу: у Порошенка розповіли, коли законопроект дійде до Ради

630_360_1467621398-5855

Законопроект щодо реінтеграції Донбасу зареєструють у парламенті лише після повернення президента Петра Порошенка зі США.
Про це в кулуарах Верховної Ради заявила представник президента у парламенті Ірина Луценко, повідомляє snaua.info з посиланням на «Еспресо«. Вона висловила припущення, що без додаткових зауважень президента Петра Порошенка зазначений законопроект не буде зареєстрований.

«Робоча група складається з представників-аналітиків РНБО, робоча група складається з депутатів Народного фронту та БПП. БПП не буде погоджувати реєстрацію цього закону до моменту поки не приїде президент, поки не будуть узгоджені останні позиції», — наголосила Луценко.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко доручив розробити законопроект про повернення окупованих територій.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Сразу несколько погибших в результате кровавой резни на этническом фоне в российской армии

У БПП пояснили, що потреба в законі «Про особливості державної політики з відновлення державного суверенітету на окупованих районах Донбасу» виникла через фактичний вихід Росії з мінського процесу врегулювання збройного конфлікту.

Як заявив очільник фракції БПП Артур Герасимов, введення воєнного стану не регулюється законопроектом щодо реінтеграції територій Донбасу.
Народний депутат Сергій Рудик заявив, що робоча група може закінчити роботу над текстом проекту закону про реінтеграцію Донбасу до кінця поточного тижня