Що враховувати обираючи меблі для готелю

Через те, що готельні меблі постійно використовуються та зношуються, потрібно заздалегідь враховувати багато параметрів під час їх покупки: це стосується і якості меблів, і їхньої естетики, і практичності використання. Як правило, готельні меблі закуповують оптом, в той же час непередбачувані обставини можуть спонукати замінити один чи два предмети мебелі. Обираючи нові меблі в готель https://richmangroup.com.ua/product-category/office-i-horeca/mebli-dlya-gotelya/, звертайте увагу на наступні характеристики:

Якість

Для того, щоб витримувати вимоги готельного середовища, меблі повинні бути виготовлені з міцних матеріалів, які можуть. Якісні матеріали — деревина твердих порід, метал і високоякісні оббивні тканини — необхідні для того, щоб меблі з часом зберігали свою структурну цілісність і зовнішній вигляд.

Естетика

Меблі, які ви обираєте для свого готелю, мають бути естетично привабливими та відповідати загальному дизайну та стилю вашого закладу. Дуже важливо створити цілісне та візуально привабливе середовище, яке відображає характер і бренд готелю.

Комфорт

Комфорт є головним пріоритетом у виборі готельних меблів, тому що він значною мірою впливає на задоволеність гостей. Ергономічні крісла, дивани та матраци гарантують гостям спокійне та комфортне перебування, що сприяє позитивним відгукам і повторним заходам.

Легкість обслуговування

Готельні меблі повинні бути легкими для чищення та обслуговування, щоб підтримувати високі стандарти чистоти та гігієни. Плями, розлиті рідини та щоденне зношування є звичайним явищем у готельних номерах, тому краще надати перевагу меблям із стійкою до плям оббивкою, яка легко чиститься. Також слідкуйте за дизайном — краще за все, якщо на меблях з часом будуть малопомітними ознаки зносу — потертості та подряпини.

Гнучкість

Краще всього вибирати такі меблі, які можна адаптувати до різних конфігурацій кімнат і потреб гостей, адже існує безліч видів планування кімнати, а гості можуть попросити змінити розташування того чи іншого предмету меблів. Наприклад, на дивані з розкладним ліжком можуть розміститися сім’ї, а столи з регульованою висотою можуть служити різним цілям.

Безпека

Щоб запобігти нещасним випадкам і забезпечити добробут гостей і персоналу, готельні меблі повинні відповідати стандартам і правилам безпеки. Такі функції, як міцна конструкція, механізми проти перекидання та заокруглені краї, важливі для запобігання травмам і забезпечення безпеки для всіх.

Ці міркування разом сприяють створенню успішного готельного середовища, орієнтованого на гостей, підвищуючи задоволеність гостей і допомагаючи створити позитивну репутацію вашої установи.