Які блоки розпалу необхідно підбирати під ксенонові лампочки?

Які блоки розпалу необхідно підбирати під ксенонові лампочки?

Як би там не було, особливою популярністю серед багатьох сучасних водіїв користуються газорозрядні оптичні прилади, представлені на світовому ринку у широкому асортименті. Вся справа в тому, що ці продукти можна із абсолютною впевненістю називати якісними, надійними та довговічними. Таким чином, при їх використанні в автомобілі значно підвищується рівень безпеки та комфорту, за рахунок забезпечення відмінного освітлення дороги.

Ксенонова оптика декілька відрізняється від традиційних ламп. А все тому, що в її конструкції не передбачена вольфрамова нитка, яка через певний час просто перегоряє. Таким чином, автомобілісту доводиться регулярно замінювати оптичні прилади в машині, аби під час нічної поїздки гарно бачити дорогу. Що стосується ксенону, у ньому замість такого елементу передбачена наявність двох електродів, між якими створюється електрична дуга. Але для того, щоб газорозрядні прилади дійсно могли функціонувати у безперебійному режимі, необхідно обов’язково використовувати баласти. Під цими приладами маються на увазі компактні продукти, які в свою чергу передбачені для генерації напруги, забезпечення моментального розпалу ксенону та його безперебійної роботи на протязі довгого часу.

Насправді, кожен окремий баласт складається із декількох компонентів, кожен із яких виконує окрему задачу. При цьому усі вони поєднані у єдиний блок, перед яким стоїть доволі відповідальна функція.

Крім усього іншого хочеться сказати, що блоки розпалу ксенону https://zax.ua/ua/shop/start-block/index.html можуть мати окремий вид току та конструкційне виконання. У першому випадку доводиться говорити про змінний та постійний струм. А ось що стосується конструкції, тут передбачена наявність роздільних та моноблоків. При цьому кожен окремий варіант має свої переваги та недоліки.

Обираючи баласти для ксенону, необхідно обов’язково розібратися із їх цоколем. Вся справа в тому, що самі лампочки та блоки розпалу мають мати однаковий цоколь. Тільки у цьому випадку оптика зможе якісно функціонувати.

Ще одним показником вважається кольорова температура, яка в свою чергу може бути у межі від 4300 до 6000К.

Сучасні виробники значно спростили життя автомобілістів за рахунок того, що створили вже готові комплекти ксенону, які мають усі необхідні для монтажу компоненти. Це стосується двох лампочок, двох баластів та усіх необхідних кріплень.

Для того щоб придбати підходящі баласти або вже готові комплекти ксенону для авто, достатньо відвідати спеціалізований ресурс. Там передбачена наявність великого вибору освітлювального обладнання від відомих виробників.