Кому варто обрати танці замість силових тренувань?

Танці замість силових тренувань | Фітнес центр у Дніпрі

Танець — це мистецтво, можливість виразити себе і своє Я, справити враження, здивувати, передати емоції. Але також танець дуже корисний для фізичного та морального здоров’я. Він допомагає перетворити фігуру, розвинути пластичність та гнучкість.Тому якщо Вам набридли  одноманітні тренування у тренажерному залі, або через якусь причину Вам протипоказані силові тренування, то пропонуємо Вам звернути увагу на танцювальні напрямки.

Чому варто займатися танцями?

  • регулярні заняття танцями зроблять ваше тіло стрункішим. Під час тренувань спалюється від 200 до 800 ккал за годину – не гірше, ніж під час занять фітнесом;
  • Ви зможете зміцнити органи дихання та серце, підвищити витривалість організму, очистити судини від холестерину;
  • красива постава і хода — те, чим ви можете пишатися після регулярних занять. Танці допоможуть навчитися тримати спину правильно;
  • Ви розвинете відмінну координацію, швидкість реакції і гнучкість тіла;
  • станете комунікабельним та впевненим у собі;
  • навчітесь не соромитися власного тіла та красиво рухатися під музику;
  • у вас з’явиться можливість самовираження. У танці людина повністю розкріпачується, що сприяє психоемоційному розвантаженню;
  • Вам забезпечено чудовий настрій. Після тренажерного залу чи фітнес-тренування багато людей відчувають втому, а після танців, навпаки, приплив сил та бадьорість.

Кому та коли варто займатися танцями?

У танцях немає обмежень за віком. Ви можете почати займатися як у 5 років, так і в 35 років. Обмеження можуть виникати тільки у разі будь-яких проблем зі здоров’ям. Однак, навіть у цьому випадку можна підібрати щось для себе. Оптимально займатися 2-3 рази на тиждень приблизно годину. Важливо розпочинати кожне тренування з розминки, до кінця заняття слід поступово знижувати інтенсивність навантаження. Тому чекаємо на вас — вечірні заняття танці у Дніпрі, це гарний настрій і позитив від чудово проведеного часу.

Також дуже важливим є взуття для занять. Рекомендується дуже відповідально підходити до цього питання та ретельно обирати модель взуття. Правильне взуття, яке підходить ідеально саме Вам, знижує ймовірність отримання травм. Ви повинні почуватися комфортно в ній.

Кому небажано займатися танцями?

Не рекомендується займатися танцями тим, хто має серйозні захворювання серця та проблеми з опорно-руховим апаратом. Якщо Ви знаєте про існування проблем, слід звернутися до лікаря і пройти додатковий огляд.

Отримуйте задоволення від того, що ви робите! Танцюйте душею, а тіло підкаже, що треба робити. Запрошуємо Вас до Wellspace Jaipur – фітнес центр у центрі Дніпрі.