Нерухомість в новобудовах: впевнений лідер продажів!

Нерухомість в новобудовах: впевнений лідер продажів!

Картинки по запросу Нерухомість в новобудовах: впевнений лідер продажів!

Ще якийсь час назад на вітчизняному ринку нерухомості спостерігалася певна перевага «вторинного» житла. Однак останнім часом в статистиці реальних продажів відбулися зміни. Звіти показують, що кількість тих, хто вважає за краще купити квартиру в новобудові в Україні тут http://dim24.com.ua/uk/ на порталі, неухильно зростає. Національний споживач зробив свій вибір.

При цьому новобудови від забудовника підтримують рівень продажів навіть на тлі кризових явищ в країні. Загальна ситуація в економіці, звичайно ж, не могла не позначитися на обсягах житлового будівництва. Вони помітно впали. Разом з цим, спостерігається ситуація «прихованого дефіциту» нового житла. Це обумовлено тим, що в даний момент купити квартиру від забудовника бажає більшу кількість людей. Воно потенційно перевищує можливості діючих девелоперів.

Виходячи з цього, ті наші співвітчизники, які взяли грамотне рішення купити квартиру в новобудові зараз, мають певну перевагу перед тими, хто захоче це зробити дещо пізніше. Важливо, що квартири від забудовника можуть купуватися за допомогою програм іпотечних позик. Адже бажання пересічних українців, на жаль, далеко ні завжди підкріплені реальними фінансовими можливостями. Далеко не всі сьогодні можуть купити новобудову одним платежем. Відповідно, продукти фінансово-банківських структур актуальні для більш, ніж 60% потенційних власників нового житла.

Проте, багато наших співвітчизників купують квартири в новобудовах, не маючи повної суми її вартості. Примітно, що найчастіше це робиться ще на ранній фазі «закладки фундаменту». Такий підхід цілком логічний. Він обгрунтований тим, що така квартира в новобудові має помітно низьку вартість. Буває так, що власник житла компенсує всі свої витрати, пов’язані з іпотечним кредитуванням. Придбання новобудови на стадії зведення є дуже вигідним, адже можна добряче заощадити.

Тому такий варіант вважається оптимальним, якщо немає необхідності відразу в’їжджати в придбану нерухомість. Якщо ж нова квартира в Україні купується на сайті http://dim24.com.ua/ первинної нерухомості за фактом здачі об’єкта в призначену для користувача експлуатацію, то сьогоднішні ціни все одно конкурентоспроможні із вторинним ринком. Вони приблизно рівні ціновими параметрами колишнього в експлуатації житла.