ЗМІ повідомляють — Савченко написала листа Трампові [ВІДЕО]

06633

Нардеп Надія Савченко опублікувала звернення до обраного президентом США Дональда Трампа.

Депутат Верховної Ради Надія Савченко написала листа новообраному президенту США Дональду Трампу з проханням дотримати територіальної цілісності України та протидіяти агресії РФ. Звернення нардеп опублікувала на своїй сторінці у Facebook 9 листопада, повідомляє ТСН.

«Звертаюсь до Вас з проханням щодо збереження та, навіть, посилення санкцій проти країни-агресора — Російської Федерації, тому що ця країна розуміє лише силу та рішучість, яких Вам не займати. Ще прошу про посилення міжнародної, технічної та військової підтримки України. Також прошу більш решучих дій американських політиків стосовно звільнення український заручників з Росії, адже я у великому боргу перед суспільством всього світу за моє звільнення, тому роблю все для їх повернення додому», — йдеться у листі.

Савченко також наголосила, що Україна наразі потерпає від агресії Росії і зазначає про тортури, які переживають у сусідній державі українські заручники. «Мабуть, немає в світі іншої нації, як українська, яка б з такою великою увагою спостерігала б за перебігом виборів Президента США, що відбулися 8 листопада 2016 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: НИЧЕГО СЕБЕ! 100-миллионный пентхаус в котором живет семья Дональда Трампа

001122

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп резко поменял свою позицию относительно Украины [ОПУБЛИКОВАНО ВИДЕО]

Адже Україна зараз потерпає від агресії Російської Федерації, вже втратила частину своїх територій і десятки тисяч своїх солдат, волонтерів та мирних мешканців на полі бою з агресором. Велика кількість українських заручників зараз знаходяться у полоні в тюрмах Росії, які піддаються тортурам.

Рівень життя українців впав маже у тричі внаслідок завданої шкоди економічним інституціям країни», — написала нардеп.

Вона також привітала американський народ із вибором і попросила Трампа про підтримку України у боротьбі з агресором: «Хочу привітати увесь американський народ із зробленим вибором та прошу Вас як людину, яку обрали на цей високоповажний пост, зробити все від Вас залежне щодо підтримки України, незалишення її сам на сам з агресором».