Autá s viac ako 1000 koňmi na Volkswagen Club Feste

Autá s viac ako 1000 koňmi na Volkswagen Club Feste

2020! Niektorí si mysleli, že v tom čase budú lietajúce autá na každom rohu. Dokonca aj teleportácia bude skutočnosťou a okamžite prejdeme na druhý koniec sveta. Nebolo to napísané otvorene. A vďaka Bohu! Pretože máme radi naše autá na zemi. A čím viac času s nimi strávime na cestách, tým lepšie. Aby sme ukázali, čím sú pre nás všetkých – automobilových nadšencov, 7. a 8. marca sa 11-krát za sebou stretávame na výstavisku Inter Expo Center.

Desať rokov! Áno, od prvého Volkswagen Club Festu ubehlo presne 10 rokov. Nie je to jasné, však? A aj teraz, ako vtedy, členovia „Klubu podporovateľov Volkswagenu v Bulharsku“ dobrovoľne a úplne zadarmo pripravujú, organizujú a organizujú tento automobilový festival. Trávia svoj voľný čas tým, že do toho vkladajú všetku svoju energiu a emócie. Práve ich úsilie priťahuje čoraz viac fanúšikov. Každý rok.

Volkswagen! Pri týchto 11 vydaniach v rade sme videli veľa rôznych vecí. Nové, vytuningované, vynovené, pretekárske… A tiež Audi, Seat, Škoda… Niektorí nepovedia nič nové… A mýlia sa! Minulý rok bola v halách po prvý raz motorka Volkswagen. Pravda, takzvaný svojpomocne vyrobený, ale jedinečný! No a tento rok sme sa rozhodli rozvinúť myšlienku niečím novým… Dvojkolesové, zvyčajne červené, vždy zápalné a šampiónky… Samozrejme, z koncernu… Pamätáte si už? Príďte a dozviete sa viac!

10 ton! Aká bola skutočná váha momentálne najmasovejšieho účastníka festivalu? Jedno je isté – tento rok bude tento rekord vylepšený! Koľko kolies na jednej náprave bude mať uchádzač o titul? Ktorá kategória môže byť spravovaná? Aké je to dlhé? Všetky otázky budú zodpovedané 7. a 8. marca!

1000 HP! Magická bariéra, pokiaľ ide o pohon auta. No a tento rok po prvýkrát v halách budú autá (množné číslo) s výkonom nad 1000 koní. Účastníkov Volkswagen Club Festu vo väčšine prípadov nezverejňujeme. A teraz to neurobíme. Sú tieto kone vyladené alebo skladové? Budete musieť prísť a zistiť to sami.

8. marca! Či náhodou alebo nie, tento rok sa druhý deň Volkswagen Club Fest 2020 zhoduje s dátumom, ktorý niektorí oslavujú a niektorí nie. Pre všetky dámy, ktoré prídu na festival 8. marca, sme ale pripravili zaujímavé prekvapenie. Pretože je to najmenej, čo môžeme urobiť, aby nás tolerovali naše hračky pre dospelých.

Volkswagen Club Fest 2020! Bude to opäť rovnaké? Áno presne. Zábavné, zaujímavé, vzrušujúce, priateľské, fanúšikovské! Bude to inak?! Sme si istí, že tento rok prekonáme všetky vaše očakávania! 7. a 8. marca od 10:00 do 18:00!