Огляд львівського пабу «Добрий друг»

«Добрий друг» — це просто ідеальне місце для того, хто бажає весело провести вільний час з друзями, близькими, колегами, влаштувати гучний День народження чи Новий рік, який точно всім запрошеним сподобається та запам’ятається на довгий час. Іноді люди приходять в цей заклад, щоб справити весілля, річницю, зустрітися з однокурсниками чи з друзями зі школи, які вже давно не бачилися один з одним через проблеми та доросле життя. Цей паб радий вітати кожного, хто проживає у Львові чи приїхав познайомитися поближче з містом та його культурою. Де ще весело проводити час, пити смачне оригінальне крафтове пиво, як не у львівському пабі «Добрий друг».

Переваги пабу «Добрий Друг»

Власник зі смаком створив дизайн цього місця. У інтер’єрі він використав всі існуючи відтінки коричневого, натуральні матеріали. Додатково кімнати обладнані технікою, яка у високій якості транслює футбольні матчі щодня. Можна сісти за столик, барну стійку чи у дуже зручне крісло, щоб випити смачний алкогольний чи безалкогольний напій, подивитися футбол, поспілкуватися з друзями.

Виділяють такі переваги:

  • стильний зовнішній вигляд;
  • гарний релакс;
  • приємний та професійний персонал;
  • смачна кухня;
  • якісний алкоголь;
  • позитивна атмосфера.

Пивний ресторан пропонує найсмачніше крафтове пиво, ром, віскі, коктейлі, лимонад та багато інших напоїв, холодні та гарячі закуски, бургери, картоплю-фрі, авторські десерти та багато іншого. У залі грає приємна музика, що також додає затишку та робить атмосферу приємнішою.

Чому слід завітати у «Добрий друг»?

Це заклад за лічені хвилини підвищить настрій будь-кого. Неможливо не перейняти на себе той позитив, який завжди ї у приміщенні. Кожен з офіціантів, поварів, менеджерів шукає до клієнта індивідуальний підхід, може підказати, який напій чи страву обрати, за кого слід вболівати, судячи за статистикою. Гарантовано дотримання найкращих львівських традицій, смачна кухня та ідеальні умови для відпочинку.
Саме у «Добрий друг» можна відчути свободу, безтурботність, спробувати щось новеньке. Вільне місце знайдеться для кожного. Власник перейняв англійський варіант закладу та відтворив його у кращих українських традиціях. Ціни на їжу та алкоголь встановлено досить доступні. Пивний бар є автентичним, оригінальним і знає, чим здивувати навіть вибагливого відвідувача. Пінта крафтового точно сподобається всім.

Джерело — https://www.goodfriend.net.ua